Een mooiere toekomst Geef hoop en heling aan weeskinderen

Sinds 2003 heeft Al-Ayn meer dan 150.000 Iraakse weeskinderen gesteund

Muharram is een van de meest heilige maanden in de islamitische kalender. Het is een tijd waarin de daad van geven sterk wordt benadrukt, het is een tijd waarin we onze verplichting kunnen nakomen aan hen die het moeilijk hebben.

Met ons Muharram Fonds kunnen donateurs maandelijks of eenmalig hulp bieden aan weeskinderen in Irak, Afghanistan en Ghana. Door hun reis te steunen, kun u deze weeskinderen helpen om een toekomst te zien vol mogelijkheden, u kunt hun kracht ontgrendelen en een betere wereld creëren voor iedereen.

Uw steun kan helpen toegang te krijgen tot:

  • Financiële hulp
  • Gratis gezondheidszorg
  • Veilige huisvesting
  • Onderwijs
  • Geestelijke gezondheidszorg en meer

Doneer eenmalig of word vaste donateur met een voor u betaalbare maandelijkse donatie. Elke cent wordt direct besteed aan de kinderen en hun families, en kan een behoeftige familie helpen met medische zorg, voedsel, kleding en meer.

Uw impact

Uw steun zet verdriet om in heling

Door weeskinderen de middelen te geven die zij nodig hebben, kunnen wij hun oneindige krachten ontgrendelen, halen we hen uit de armoede en stellen we hen in staat een beter leven te leiden. Alle kinderen, inclusief weeskinderen, verdienen gelijke kansen om te leren en ontdekken en te geloven in de oneindige mogelijkheden van hun toekomst.

Irak

Meer dan 97,000 Iraakse weeskinderen ontvangen uitgebreide zorg naast de maandelijkse financiële steun.

De steun en zegeningen van Al-Sayyid Al-Sistani

Sinds de oprichting meer dan 10 jaar geleden, profiteert Al-Ayn van de directe steun en zegeningen van Al-Sayyid Al-Sistani. We mogen met zijn toestemming religieuze bijdragen en donaties ontvangen. De officiële en meest recente autorisatie (Ijaza) van zijne eminentie kan hier in zijn geheel worden gelezen:

Bestrijd de gevolgen van oorlog in Irak

Meer dan een miljoen weeskinderen in Irak lijden nog steeds onder de gevolgen van oorlog, armoede en politieke instabiliteit. Al-Ayn is ter plaatse en steunt 97.000 weeskinderen verspreid over het land.

Sinds 2003 hebben duizenden weeskinderen veiligheid, stabiliteit en langdurig welzijn ontvangen via Al-Ayn. Er zijn echter nog veel weeskinderen die steun nodig hebben.

Help ons vandaag nog en maak een verschil in het leven van Iraakse weeskinderen.

Steun een weeskind in Irak

Wees een reddingslijn voor verweesde kinderen in Afghanistan en Ghana

In Afghanistan ontvouwt zich een humanitaire crisis zonder weerga, waarbij naar schatting 95% van de bevolking te maken heeft met voedselonzekerheid. Verweesde kinderen behoren nog steeds tot de meest kwetsbaren; door armoede, geweld en ontheemding hebben zij dringend behoefte aan humanitaire hulp en essentiële diensten.

In Ghana hebben kinderen te maken met een groeiende ongelijkheidskloof. Ongeveer één op de vier inwoners leeft in armoede. Ghanese kinderen worden het zwaarst getroffen door armoede en hebben ongeveer 40% meer kans om te verarmen dan Ghanese volwassenen, een duizelingwekkende stijging van 15% ten opzichte van 1990.

Al-Ayn heeft in Afghanistan en Ghana gewerkt aan duurzame, effectieve en waardige voorzieningen voor weeskinderen. Dit omvat maandelijkse financiële hulp, voedsel, gezondheidszorg, huisvestingssteun en andere essentiële behoeften.