Samen voor
een warme winter!

U laat weeskinderen toch niet in de kou staan?

Wij bij Stichting Al-Ayn vinden dat alle weeskinderen een warm onderkomen verdienen. Toch is voor veel weeskinderen en hun families dit nog niet het geval. Zij leven in armoede en worden hier elke winter weer aan herinnerd. Door de kou en de huizen waarin ze leven, lopen deze kinderen kans om ziektes op te lopen of onderkoeld te raken. Met uw donatie kunnen we hier samen wat aan doen.

Samen huizen renoveren

Wij bieden weeskinderen een warm en veilig huis. Met uw hulp verbouwen wij deze winter huizen in Irak. Helpt u ons om de levens van weeskinderen te transformeren? Doneer dan €50, €100 of €150 en wij helpen de huizen van weeskinderen te renoveren. U kunt dit veilig en snel via bovenstaand formulier doneren, maar u kunt het gewenste bedrag ook overmaken op:  IBAN NL04INGB0006968525, BIC INGBNL2A, T.N.V. Stichting Al-Ayn For Social Care. Vermeld hierbij de doneercode AYN-REF IRQ.

Laten we ons inzetten om warme huizen te bouwen, waar kinderen mooie herinneringen mogen maken.

Feitje
Er zijn duizenden kinderen die wachten op onze hulp
Er zijn duizenden kinderen die wachten op onze hulp

Geef met een warme hand en hart

Weeskinderen in Irak verdienen het om een warme deze winter door te komen. Met uw hulp zetten wij ons deze winter in om weeskinderen in Irak warmte te bieden. Dat doen we door warme kleding, zoals jassen en pyjama’s te verzorgen. Met €50,- geeft u een Warm Winter Pakket aan een weeskindje in Irak. U kunt dit veilig en snel via bovenstaand formulier doneren, maar u kunt het gewenste bedrag ook overmaken op:  IBAN NL04INGB0006968525, BIC INGBNL2A, T.N.V. Stichting Al-Ayn For Social Care. Vermeld hierbij de doneercode AYN-WIN IRQ. Geeft u met een warm hart?