Welkom op de nieuwe website van Al-Ayn

Een nieuwe website, een nieuwe start

Welkom op onze nieuwe website! Al-Ayn is momenteel vol in ontwikkeling en dit jaar willen we nog meer mensen overtuigen dat de weeskinderen in Irak hulp nodig hebben. Daarom hebben wij een nieuwe website en huisstijl ontwikkeld. Op deze website leggen we nog duidelijker uit wat we doen als stichting, maken we het nog beter inzichtelijker dat wij een betrouwbare stichting zijn en zorgen we dat u zo min mogelijk moeite hoeft te doen om uw steentje bij te dragen aan de toekomst van onze weeskinderen. Hieronder leggen we graag uit wat u op onze website zoal vindt:

Doneren in een paar klikken

Wilt u de kinderen in Irak steunen? Dan hebben we dat zo simpel mogelijk gemaakt. Donaties voor langdurige projecten en andere donaties doet u letterlijk in een paar klikken. U kiest zelf het bedrag en de frequentie en vervolgens kunt u met iDeal veilig betalen. Wilt u een sponsoring aangaan, een donatiebus aanvragen of wilt u uzelf aanmelden als vrijwilliger? Dat kan vanaf nu ook gewoon via de formulieren op de website. Ook als u vragen heeft kunt u die via de website stellen aan ons, al blijven wij natuurlijk gewoon telefonisch bereikbaar.

Open en Eerlijk

We zijn graag open en eerlijk over onze werkzaamheden, zodat u zeker weet dat uw geld goed terechtkomt. De nieuwe website geeft de ruimte om hierover te vertellen en dit zoveel mogelijk inzichtelijk te maken. Zo kunt u alles lezen over de ANBI-status die wij hebben en wat de strenge eisen zijn van de ANBI. Ook kunt u ons jaarverslagĀ en het Consultatief Statuut van de VN inzien. Daarnaast hebben we heel duidelijk opgeschreven welke werkzaamheden wij doen voor de weeskinderen in Irak.

Door zo open en eerlijk mogelijk te zijn hopen we dat u snapt dat Al-Ayn een stichting is die er echt voor de weeskinderen in Irak is en dat de bijdrage die u levert altijd ten goede komt aan de onze weeskinderen.

En nu is het tijd nog meer levens te veranderen!

Alles staat nu klaar om nog meer levens van weeskinderen te veranderen vanuit Nederland. De situatie in Irak is nog steeds instabiel en nog elke dag komen er nieuwe weeskinderen bij die onze hulp keihard kunnen gebruiken. U kunt ons helpen in deze strijd. Niet alleen door te doneren, maar ook door ons te volgen op social media en uw omgeving te vertellen over Al-Ayn en het belangrijke werk dat wij verrichten. We kunnen deze kinderen niet in de steek laten en het is tijd voor actie, het is tijd levens te veranderen!

Ik wil helpen! Ik wil helpen!