Sponsor een weeskind en geef haar een kans op een betere toekomst

Verander een kinderleven

Stichting Al-Ayn helpt weeskinderen in Irak aan een nieuwe toekomst. Al-Ayn heeft een unieke manier ontwikkeld om de weeskinderen te steunen: het sponsoren van een kind. Hierbij betaalt u maandelijks een vast bedrag aan een weeskind van Al-Ayn. Met deze bijdrage heeft het kind weer een kans op een betere toekomst en verandert u het leven van een kind!

Unieke kans om een kind te helpen

Bij Al-Ayn krijgt u de unieke kans om een kind volledig te helpen! De kinderen in Irak hebben het heel erg zwaar. Door de oorlog leven ze vaak in grote armoede en onzekerheid. Gelukkig kunt u ze helpen! Met het sponsoren van een kind geeft u een kind de kans op een betere toekomst. Na alle ellende hebben de kinderen weer het gevoel dat iemand voor ze zorgt.

Het gehele bedrag dat u overmaakt, gaat naar het kind. We kijken per kind wat hij of zij op dit moment het hardste nodig heeft en hoe wij het kind kunnen helpen bij een nieuwe toekomst. Bij Al-Ayn is het zeker dat uw geld goed terecht komt en dat het wordt ingezet om het leven van het kind structureel te veranderen!

Doneren Doneren

Een kind sponsoren, wat houdt dat in?

Als u bij Al-Ayn besluit een kind te sponsoren, betekent dit echt dat u één specifiek kind sponsort. U ontvangt informatie over het kind en weet wat de omstandigheden van hem of haar zijn. Door middel van een contract, van minimaal één jaar, sponsort u een bedrag van €68 per maand (of betaal per kwartaal of jaar). De sponsoring loopt tot het achttiende levensjaar van het kind.

Met het maandelijkse bedrag voorziet u het kind in zijn of haar onderhoud. Juist omdat een sponsoring het leven van een weeskind zo drastisch kan veranderen werken wij met contracten en lange opzegtermijnen (4 maanden). U gaat echt een verbintenis aan met het kind en geeft het kind een beter leven!

– Sponsoren omschrijven het gevoel dat dit geeft ‘alsof je echt een kind adopteert’.

Samen geven we de kinderen hoop

Stichting Al-Ayn heeft al zo’n 100.000 kinderen geholpen en momenteel helpen we 60.000 weeskinderen aan een nieuwe toekomst. Toch is dit nog niet genoeg, want de kinderen in Irak hebben nog steeds geen stabiel leven. Dagelijks komen er veel nieuwe weeskinderen bij die allemaal een betere toekomst verdienen. Met uw donatie geven we een kind hoop op een beter leven!

– Help ons mee om het leven van weeskinderen voorgoed te veranderen!