Ramadan 2023
Investeer in Voor altijd

Hussain 11 jaar oud

Mijn naam is Hussain en ik ben 11 jaar oud. Mijn favoriete vak is Engels, ik haal altijd goede cijfers! Als ik groot ben, wil ik oogchirurg worden. Mijn vader zou een oogoperatie krijgen, maar helaas is hij vijf dagen voor zijn operatie overleden.

We kunnen het tragische verleden van Hussain niet veranderen, maar wat we wel kunnen doen is Hussain en andere weeskinderen steunen om hun tragedie om te zetten in hoop op een betere toekomst. Weeskinderen zoals Hussain inspireren ons altijd met hun veerkracht en ambitie. Met de juiste hulpmiddelen en steun geloven wij dat de mogelijkheden onbegrensd zijn.

Samad 9 jaar oud

Mijn naam is Samad, ik ben 9 jaar oud. Mijn favoriete vak is wiskunde en ik hou van voetballen. Vroeger werkte ik samen met mijn broers en zussen als tapijtmaker. Mijn schouders en rug deden altijd pijn. Op school was ik moe en hongerig en kon ik me niet concentreren tijdens de lessen. Maar nu hoef ik niet meer als tapijtmaker te werken, en ik kan met volle energie naar school.

Dankzij uw donaties kan Samad zijn jeugd doorbrengen zonder dat de last van de armoede op zijn schouders drukt.

Download onze app

Geef in een paar tikken!

Al-Ayn Social Care Foundation biedt uitgebreide zorg en ondersteuning aan duizenden weeskinderen in Irak, door hen de middelen en mogelijkheden te bieden die ze nodig hebben om hun omstandigheden te boven te komen en hun potentieel te realiseren.

Via deze App kunt u in een paar stappen doneren om zorg en ondersteuning te bieden aan weeskinderen in nood, en uw donaties bij te houden.

 

App downloaden App downloaden