Qurbani 2023
Deel uw zegeningen

Qurbani - een symbool van onbaatzuchtigheid en vrijgevigheid

In Irak zijn veel gezinnen verarmd en kampen zij met voedselonzekerheid. Uw Qurbani kan hen verlichting brengen in hun strijd.

Meer dan 48,8% van de kinderen in Irak zijn kwetsbaar omdat zij verschillende vormen van ontbering ervaren.

Al-Ayn zorgt ervoor dat weeskinderen en gezinnen in nood een stevige maaltijd krijgen tijdens Eid Al-Adha.

Qurbani Fonds

Als u dit jaar niet in staat zijn om een volledige Qurbani te kunnen schenken, u kunt nogsteeds van de zegeningen van het offerfeest genieten, door te doneren aan het Qurbani Fonds.

Ongeacht het bedrag, uw bijdrage wordt toegevoegd aan andere donaties om weeskinderen en hun families te helpen voeden tijdens het offerfeest dagen.

Ondanks dat uw bijdrage niet telt als een volledige Qurbani-donatie, is het een genereuze daad van liefdadigheid die in deze gunstige tijd vreugde zal brengen aan gezinnen in nood.

Doneer Qurbani Fonds Doneer Qurbani Fonds

Kies een kwaliteits Qurbani

Bij Al-Ayn zijn wij er trots op dat wij Qurbani-vlees selecteren dat voldoet aan alle noodzakelijke jurisprudentiële normen.

Wij geven voorrang aan kwaliteit en kopen alleen de gezondste dieren voor deze heilige daad. 

Eid geschenken initiatief

Help ons deze Eid te verzekeren dat elk van de weeskinderen die we ondersteunen in Irak gloednieuwe Eid-kleding en speelgoed krijgt!

€40,- per kind*

*Inclusief een set kleding die varieert per leeftijd, maar kan bestaan uit een volledige outdoor outfit, pyjama, sokken, schoenen en onderkleding. Naast een speeltje. De kosten zijn bij benadering en variëren per geslacht en leeftijd. Alle donaties gaan naar ons Eid-fonds om de kosten te dekken van Eid-kleding en speelgoed voor alle weeskinderen die Al-Ayn ondersteunt in Irak. Elk overschot gaat naar steun voor weeskinderen met andere behoeften.

De deadline is 19 juni 203

Alle donaties voor Eid-geschenken die na deze datum worden ontvangen, zullen voor een latere gelegenheid worden bestemd.