Maak langdurig impact

Al-Ayn helpt weeskinderen niet alleen individueel. Om de toekomst van de kinderen en het welzijn van zoveel mogelijk mensen in Irak te verbeteren zet Al-Ayn ook langdurige projecten op. Denk hierbij aan huisvesting, zorginstellingen en bijscholing. Het is mogelijk om zogeheten ‘aandelen’ te doneren voor deze projecten, dat kan éénmalig of structureel. Door een aandeel te doneren draagt u bij aan een project dat langere tijd impact zal hebben op onze weeskinderen en de hulp die wij hen kunnen bieden.

Onze langdurige projecten

  • Huisvesting. Al-Ayn bouwt wooncomplexen waar een deel van de weeskinderen die onderdak nodig hebben samen met hun familie of verzorgers kunnen wonen.
  • Medische zorg. Al-Ayn bouwt voorzieningen voor medische zorg. Vaak zijn dit complexen waar meerdere voorzieningen in één gebouw zitten.  Denk hierbij aan huisartsen, opticiens en tandartsen, maar ook laboratoria, waar bloedonderzoek uitgevoerd kan worden. De artsen en onderzoekers die hier werken zijn vrijwel allemaal vrijwilligers. Wij zorgen dat zij alles hebben om goede zorg te kunnen verlenen.

  • Scholing. In die complexen heeft Al-Ayn ook ruimtes voor bijlessen en beroepsopleidingen ingericht. Op deze plekken kunnen kinderen die moeilijk meekomen of zelfs gestopt zijn met school hulp krijgen. Voor kinderen die gestopt zijn hebben wij praktische opleidingen opgezet, waar de kinderen met de juiste machines en gereedschappen leren omgaan met het uitoefenen van een ambacht.
  • Psychische hulp. Al-Ayn bouwt plekken waar kinderen met psychische problemen terecht kunnen. Veel kinderen hebben in Irak verschrikkelijke dingen meegemaakt en zijn hierdoor getraumatiseerd. Al-Ayn heeft plekken waar elk kind terecht kan voor psychische hulp. Sterker nog, Al-Ayn heeft het grootste instituut voor psychische zorg van heel het Midden-Oosten weten te realiseren. Hier behandelen wij niet alleen onze weeskinderen, maar zijn wij van waarde voor alle kinderen in Irak.

Door in deze projecten te investeren, steunt u voorzieningen waar ook in de toekomst nog vele generaties mee geholpen zullen worden. U steunt niet alleen een individu, maar een heel land.

Wilt u ook een aandeel in hun toekomst?

Het steunen van onze projecten kan door middel van het kopen van aandelen. Hiermee heeft u dus letterlijk en figuurlijk een aandeel in de toekomst van onze weeskinderen in Irak. Een aandeel kost €20,- en u kunt er voor kiezen om meerdere aandelen te kopen of bijvoorbeeld maandelijks de projecten te steunen door een aandeel te kopen. Het aandeel dat u koopt is een symbolisch aandeel en het is dus niet mogelijk dit aandeel opnieuw te verkopen.

Wilt u een aandeel kopen? 

Een aandeel kopen is erg makkelijk. U kunt onderstaand formulier invullen, aangeven hoeveel aandelen u wilt kopen en direct met iDeal afrekenen. Na uw betaling ontvangt u van Al-Ayn een officiële bewijs van uw aandeel. Uw geld zal vervolgens gebruikt worden bij de realisatie van nieuwe projecten en uw steun zal dus een langdurig effect hebben op Irak en onze weeskinderen.