Hun droom wordt werkelijkheid

Al onze weeskinderen hebben een bijzonder en uniek verhaal en een goede reden waarom we ze moeten helpen. En het is heel erg belangrijk dat we ze helpen! In deze blog leest u het verhaal van vier kinderen uit de regio Almuthana. De droom van een nieuw huis geeft ze energie. Bij Stichting Al-Ayn geven we onze donateurs de kans om het verhaal van weeskinderen te veranderen. Maakt u deel uit van hun verhaal? Geef ze een kans op een betere toekomst!

Van kwaad naar erger

In de provincie Almuthana wonen de 4 kinderen van Wisam en zijn vrouw. 3 jaar geleden is Wisam overleden en liet hij zijn 4 kinderen en vrouw achter. Het huis waar ze in woonden was in zeer slechte staat en na de dood van Wisam ging de status van het huis van kwaad naar erger. Het toilet en de keuken lekten en door de kapotte ramen en deuren kon iedereen gemakkelijk naar binnen. Ze voelden zich niet veilig! Toen er uiteindelijk een slang het huis binnenkwam wisten ze dat er iets moest veranderen.

De moeder van de 4 kinderen hoorde over Stichting Al-Ayn en nam contact met ons op. Wij gingen aan de slag met de bouw van een nieuw huis voor het gezin. Dat gaf de kinderen meteen een enorme boost. “Ze voelden zich steeds hopelozer en minder waard, maar de droom van een veilig, warm huis gaf de kinderen energie! We voelen ons veel beter en hebben nieuwe hoop voor de toekomst!

Repareer hun huis Repareer hun huis

Help ons hun huis afbouwen!

Hoewel we druk bezig zijn met de bouw is het huis nog lang niet af. In feite zijn alleen de fundering en de muren klaar. Om het huis af te maken hebben we nog veel werk te doen. Daar kunt u ons bij helpen! Doneer een raam (€45,-), deur (€175,-) of 20 vierkante meter van het dak (€375,-).

De glimlach die de kinderen hebben als ze hun toekomstige huis zien is het meer dan waard! Samen kunnen we hun droom waarmaken. Helpt u ons met het afbouwen van een warme, veilige plek voor het gezin? Elke donatie telt! Geef ze een betere toekomst.

Doneer nu! Doneer nu!