Het verhaal van Razzaqa

Al onze weeskinderen hebben een bijzonder verhaal en een goede reden waarom we ze moeten helpen. En het is heel erg belangrijk dat we ze helpen! In deze blog vertellen we je over Razzaqa. Een sterke meid die veel heeft meegemaakt.

Een verhaal van rouw

Razzaqa en haar familie zorgden al vijf jaar voor haar ernstig zieke vader. Helaas stierf haar vader en bleef de familie in rouw achter. Niet lang daarna gebeurde er weer iets vreselijks. De oudste broer van Razzaqa overlijdt plotseling op 15-jarige leeftijd. Een trieste gebeurtenis die de familie verslagen achterlaat.

Terwijl ze deze verschrikkelijke verliezen verwerken, wonen Razzaqa en haar familie in een huis dat in zeer slechte staat verkeert. Het dak lekt als het regent en de kou tocht door de kieren in de muren. Razzaqa vertelt ons: “We wonen hier niet veilig, we maken ons altijd zorgen over wat er binnenkomt.”

Helpt u Razzaqa? Helpt u Razzaqa?

Geef Razzaqa een veilige plek

Gelukkig hebben ze nieuwe hoop. Onlangs bood een sponsor Razzaqa en haar familie een stuk grond aan om op te bouwen. Naast de hulp die Stichting Al-Ayn Razzaqa en haar familie al biedt, willen we ze graag helpen bij het bouwen van hun nieuwe en veilige huis. Dit is één van de redenen waarom we deze winter geld inzamelen voor onze weeskinderen. Met uw donaties kunnen we haar die veilige plek geven dat ze verdient. Samen bouwen we aan haar toekomst!

Wilt u Razzaqa en alle andere kinderen die onze hulp hard nodig hebben verder helpen? Laat uw hart spreken en maak hun winter warm! U kunt op verschillende manieren meebouwen aan een warm en veilig huis voor onze weeskinderen. U kunt een raam, watertank en een deur doneren. Daarnaast kunt u een 20 vierkante meter van een dak of 10 vierkante meter van een muur doneren. Elke donatie maakt het verschil!

Doneer nu! Doneer nu!