De 12 Lichtende Ster Instituten

Doneer nu! Doneer nu!

Ramadan staat dit jaar in het teken van de opbouw van Irak. Met uw hulp willen we de bouw van 12 Lichtende Ster Instituten afmaken. Een enorme opgave, maar een actie die grote invloed zal hebben op Irak en de toekomst van onze weeskinderen.

Een centraal punt van hulp

De instituten zijn een centraal punt van hulp voor de regio’s waar zij zich bevinden. De instituten voorzien de weeskinderen van medische hulp, psychische hulp, scholing, voedselpakketten, kleding en nog veel meer. Ook zit er een huisarts, tandarts, opticien en apotheek in het gebouw. De instituten verschillen qua grote en in de grotere instituten kunnen we nog meer specialistische hulp aanbieden.

De Lichtende Ster Instituten zijn niet alleen nu een boost voor de regio, maar doneren voor de bouw van de instituten is echt een investering in de toekomst van Irak. De instituten zullen de aankomende decennia nog hun waarde bewijzen voor Irak en onze weeskinderen.

Doneer nu Doneer nu

Met uw donatie helpt u 39785 weeskinderen

In 12 verschillende plaatsen bouwen wij de Lichtende Ster Instituten, dit project heeft dus een enorme impact op heel Irak. In totaal bestaan de 12 gebouwen uit 39668 vierkante meter aan bouwoppervlakte, hiermee kunnen wij direct 39785 weeskinderen helpen. De kosten verschillen sterk per gebouw, maar gemiddeld hebben wij zo’n €414,- per vierkante meter nodig om de gebouwen te realiseren. In deze plaatsen bouwen wij Lichtende Ster Instituten:

Het aantal weeskinderen dat wij kunnen helpen per gebouw:

Samawa – 2996
Qazaniya – 841
Basrah – Centrum – 2668
Balad – 305
Al-Najaf – 4395
Waasit – 4101
Basrah – Zoebair – 2031
Babil – Centrum – 4833
Nasiriya – 5067
Baghdad – Rasafa – 9213
Babil – Mseyab – 1069
Misan – 2266

Help ons in de strijd tegen armoede en doneer aandelen voor de realisatie van de Lichtende Ster Instituten in Irak!

Doneer nu! Doneer nu!